Acustico de Albertucho cancelado

Pos hoy tocaba concierto de Albertucho, pero parece que no va a ser posible porque el artista se ha puesto malito, ademas la chica con la que iba a ir me ha dejao plantado por cuestiones de trabajo, y tendria que haber buscado a alguien a correcuita o ir solico.... Asi que nada, a espera de saber si habra otro mas adelante o que haran pa compensar. El proximo concierto presente es el de la Fuga el 23 de mayo...

Almenos quedaran las cancioncillas de sus 3 discos y algunos ineditos.








PD - Las 3 cancioncillas dedicadas a Stela que hoy me ha hecho una visita y me ha preguntado como se hace pa poner musiquilla. ;-)

6 comentarios:

_MeiA_ dijo...

tu si que vius be... carai! sempre de concerts! jeje

cuidat

Dani dijo...

Aixo intento.... :-p

Stela dijo...

Ei! moltes gracies per el post, el nou del albertucho esta força be!

Encara no se si aniré a la fuga, per que s'han flipat una mica amb els preus ju

Dani dijo...

Stela

Res dona.

Cert que el nou disc és molt bo i això que els altres 2 ja eren prou bons (i aixo de les comparacions sense passa factura).

El nou disc de la Fuga en canvi no m'ha acabat de convencer tant pero altre cop el mateix, les comparacions amb els anteriors...

Ja veus si s'han passat amb els preus... pero buenu, jo ja le comprat, ara ja no hi ha marxa enrere :-p.

Stela dijo...

El de la fuga encara no l'escoltat, el tinc al mp3 però no ha sonat, a vegades passa que el 1º cop que escoltes un disc no t'agrada però després d'escoltar-lo molt, sembla que es mes bo del que creies.

Dani dijo...

Totalment d'acord, quan més l'escoltes més cariñu li agafes :-p.

Jo l'he escoltat un parell de cops i no m'ha acabt de fer el pes. Es cert que amb el nou de l'Albertucho em va passar algo semblant, pro ja va tenir algunes cançons que em van semblar bones i apartir d'alla em vaig enganxar a tot el disc.