Conciertos y Fiestas en Noviembre

Festa Major UAB

El 6 de novembre es celebra la FM08: paradetes, concerts i moltíssimes activitats que no et pots perdre! Consulta el programa.

La UAB ha sabut mantenir durant vint-i-tres cursos una jornada festiva, la “Festa Major”, que ha anat canviant de tarannà i de volum sense abandonar, però, aquest intangible que podríem anomenar “esperit autònoma”. ¿Es podria escriure la història dels darrers anys de la universitat a través de la història de les seves festes majors? Probablement seria un exercici interessant que reflectiria el que acabem de dir: un ostinato de fons que ha permès sobreposar-hi múltiples melodies –monocords, estridents, dissonants, d’avantguarda–, interpretades, això sí, d’acord amb el gust dels temps, que sortosament van canviant.



Pura Madera el 6 Noviembre en la sala PUPUT de Granollers
Concierto del dúo Pura Madera presentando en formato acústico lo mejorcito del repertorio de los De Cara a la Pared y versionando grandes éxitos de la música de gasolinera. Será, una vez más, en el Puput de Granollers a las 22:00 horas. Os esperamos a todos!!!




Benito kamelas a la Sala Clap de Mataró
Dissabte, 15 / novembre 22:00h.
Calle Serra i Moret, 6 MATARO 08302 - Mataró
Organiza: Clap, Precio: web i ant: 10€ taq: 12€
Presentació del seu nou treball: Sueños con traje de tinta
La banda de València ens ve a presentar el seu nou treball: Sueños con traje de tinta. Rock'n'roll al més pur estil: explícit i personal, amb lletres carregades de compromís social. Sentiments en carn viva i guitarres metàl•liques. Serà un plaer tenir-los a la sala, en un concert inel.ludible pels amants del bon rock’n’roll.



Poncho K i Memoria de pez a la Sala Salamandra de L'Hospitalet
Divendres, 21 / novembre 22:00h.
Av. Carrilet, 235 L'Hospitalet de Llobregat. 93.337.06.02
Organiza: Salamandra
Precio: web i ant: 15€ taq: 18€
[PONCHOK + MEMORIA DE PEZ]
Poncho K és un cantautor, que ha begut de la música amb naturalitat i de forma acord al seu temps fill intel•lectual de Veneno, de Pata Negra, de Triana, hereter de la contundència de Extremoduro o del surrealisme de Albert Pla. La seva música és mestissa, rock, pop, rumba i tot. Te editats quatre discos: "No quiero empates", "Destino de pluma y mano", "Cuantovaqueré" i “Cantes Valientes”. Amb aquest últim i tancant la seva gira arriba a la salamandra amb el seu rock mestís.

Jon Calvo no és un nom desconegut, durant el 2007 ja ha demostrat el que val amb Inconscientes. Ara amb el seu grup Memoria de Pez arriba per quedar-se. Música fresca, jove, contagiosa, ballable, que pot alegrar-te al matí i animar-te a la nit. Pop rock de qualitat.

1 comentario:

Stela dijo...

JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU creo q va ser la 1º vez en mucho que venga poncho a bcn y no vaya a estar yo ;(

Y los benito grgrgrg que ganas de volver a ver a quini y compañia. Aisss pasalo muy bien