Iniciació a la escalda...

Desde fa varis dies rondava la idea de começar a fer escalada. Es un tema en el qual ja he pensat més d'una vegada en els ultims messos, pro mai m'acabava de decidir. Ahir despres de la feina vaig decidir-me i vaig fer una visita a un club que m'havien recomanat un company de la feina (Gracies Jordi), el SAME de l'UEC de Sants el qual forma part de la UEC.

I per iniciar-se... un curs d'escalada en rocòdrom. I ja tinc company (impresindible per començar), així que en el trancurs dels proxims dies ja estaré iniciat en aquest mundillu. A veré que tal. ^_^Des de fa uns 4 anys estem fent un mini curset d'escalada en rocòdrom, és el curs de nivell 0. Es realitza els dilluns de 19 a 22 hores sempre que hi hagi com a mínim 2 persones. El curs consta d'una tarda i el dret a utilitzar el nostre rocòdrom durant 1 mes per tal de fer pràctiques del que s'explica en el curs.

És un curs molt bàsic que serveix per repassar, iniciar-se, provar que és el món de l'escalada per saber si agrada o no. No és un curs on després es pugui anar a escalar amb autonomia, serveix per fer-se una idea del que és l'escalada en rocòdrom. Consisteix en una classe teòrica – pràctica on s’imparteixen els coneixements bàsics, i es complementa amb la pràctica de manera autònoma durant un mes.

Imatges extretes del blog del SAME de l'UEC de Sants.

4 comentarios:

òscar dijo...

bupps! a les alçades, ni que sigui assegurat per una corda, els hi tinc molt respecte. per tant; molts d'ànims.

(si et val com stage pre-temporada, t'envio l'enllaç d'un clip que a mi em va posar el pels de punta del vertígen) ...

www.brightcove.tv/title.jsp?title=1438490562

Dani dijo...

Gracies!! ^_^

Ja l'havia vist aquest... és una mica bestia les alçades que es veuen... i no es que es vegi massa escalada... :P

Salutacions

13 sonrisas dijo...

jo vaig estar buscant per la zona, lliçà de vall, parets, granollers, per iniciar-me tb jajaja però al final... res de res. Pinta molt bé aquest curs !!

Dani dijo...

Si que pinta bé. A més es baratet i complet. A veure si m'informo d'algu per la zona del vallés...