Propostes pel Novembre

Avui m'arribat un missatget dels del carnet jove. Es presenta un novembre animat. ^_^

Saló de la Muntanya

Els propers dies 7, 8 i 9 de novembre tindrà lloc a Vic la 29ena edició del Saló de la Muntanya. Aquest any amb algun canvi pel que fa a la distribució d'espais al Saló. A la part central del Pavelló s'hi ubicaran els estants d'alpinisme, bicicleta i sectors diversos (agències de viatges, editorials...).A més el Saló comptarà amb un ampli ventall d'activitats: les exhibicions de ball a càrrec de El Gimnàs o de gimnàstica artística pel Club Gimnàstic Vic; les Jornades tècniques d'alpinisme, i altres xerrades tècniques; les marxes cicloturista i BTT; la tradicional caminada Matagalls-Vic, la cursa d'orientació urbana, la demostració d'Urban Vic Jibbing, la demostració de Trial o el campionat d'escalada.

Més info aquí i aqui --> El Saló de Muntanya de Vic | Centre Excursionista de Catalunya.

Agrotur 2008

Amants i professionals del turisme rural se citen en Agrotur, el Saló Nacional de Turisme Rural que se celebra en Fira de Cornellà els dies 7, 8 i 9 de novembre. Agrotur és l'única fira del país dedicada de forma monogràfica a aquest tipus de turisme alternatiu i ofereix l'oportunitat d'aprofundir en les diferents formes de practicar turisme rural en ple contacte amb la naturalesa i el medi ambient. En aquesta quinzena edició Agrotur reforça el seu posicionament com fidel reflex de la bona salut del turisme rural. La participació de diputacions, patronats i oficines de turisme garanteix la presència de territoris de qualsevol racó del país.
La fira aposta per un sector que tendeix a l'especialització i professionalització i que ofereix una imatge d'Espanya que va més enllà del turisme de sol i platja. Agrotur presenta una oferta emergent que mostra un turisme d'interior i rural molt més diversificat on la gastronomia, la naturalesa, la cultura o el patrimoni eleven la riquesa del territori.

L'Alternativa, cinema independent

Del 14 al 22 de novembre, Barcelona es convertirà un cop més en la capital europea del cinema independent. L'ALTERNATIVA celebra la seva 15a edició amb unes xifres de participació espectaculars ''més de 2.200 pel·lícules presentades a concurs'' i amb una programació atapeïda de sorpreses amb pel·lícules alienes als circuits comercials, de les quals només es pot gaudir si s'acudeix al certamen.

La ruta del festival arrencarà com cada any al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i conduirà l'espectador delerós de nous llenguatges i d'un cinema reflexiu a través de les diferents seus: els cinemes Maldà, l'FNAC-Triangle, l'Institut Francès, la Casa Amèrica i l'Auditori del MACBA.

La programació de la 15a edició del festival aposta per la potent Secció Oficial, amb un major nombre de pel·lícules a concurs ''80 títols procedents de 34 països'' la qualitat de les quals mereix ser destacada. I amb les habituals Seccions Paral·leles, amb mostres dedicades als creadors més joves (Escoles de cinema del món, Pantalla lliure), seccions retrospectives i homenatges a directors imprescindibles per a la història del cinema.

3 comentarios:

_MeiA_ dijo...

Jo he anat bastants anys a veure el saló de la Muntanya de Vic... i la veritat que és més que tot per anar a passar el rato... pk tot és molt i molt car... val més anar al Decathlon,,, jujuu

però ja et dic, per anar a passar una tarda de diumenge que solen ser aburrides, està bé.

De tot lu altre, no puc opinar, pk no hi he estat mai, però això del cinema independent pinta molt bé.

Dani dijo...

Pos a vere si quedem i anem al de la Muntanya que a tu et queda al costat de ksa.

Jo vull anar per poder informar-me bé.

Apa, s'acaba la feina.
Bon cap de setmana!!

_MeiA_ dijo...

doncs si vens a Vic fes-m'ho saber, k jo aquell cap de setmana estaré per aqui segurament