La fantasia neix a Sitges

La fantasia i la imaginació, fetes cinema, tornaran a trobar-se a Sitges. Del 2 al 12 d'octubre arriba la 41a edició del Festival Internacional de Cinema de Catalunya. El bressol del gènere fantàstic. Un any més, Sitges serà la capital de la ciència-ficció, el terror, el thriller i la innovació fantàstica. Desenes de projeccions i activitats paral·leles omplen un programa espectacular.

Com no pot ser d'una altra manera, la secció Oficial Fantàstic serà la raó de ser del festival. Podreu gaudir de pel·lícules d'allò més diverses, on conviuen els films comercials amb els d'autor. En aquest Sitges '08 hi tenen cabuda produccions catalanes com 'Sexy Killer', de Miguel Martí, amb l'homenatge a les pel·lícules de terror juvenil dels anys 80, o films novedosos com 'Transsiberian', un thriller fosc i neogòtic que transcorre al mític ferrocarril de Brad Anderson, o 'Santos', de Nicolás López, que relata la vida d'un creador de còmics que amaga la seva faceta de súper heroi.

El Sitges 2008 no deixarà indiferent a ningú. Hi gaudireu amb films impactants i us trobareu amb grans sorpreses com 'l'Eastpak Zombie Walk', una marxa de morts vivents que recorrerà els carrers de la ciutat, o l'homenatge a Stanley Kubrick, celebrant els 40 anys de '2001, Una Odissea de l'Espai'. Si encara no has anat al Sitges, aquest any ha de ser el primer!

Web: cinemasitges.com

6 comentarios:

Álvaro dijo...

Espero poder-hi anar aquest any. He estat mirant i hi ha moltes pel·lícules que m'encantaria veure (a més del gran desplegament que hi haurà per la zona).

Una que em crida MOLT l'atenció és JCVD (Jean-Claude Van Damme), una mena de peli-documental on fa una autocrítica del per què de la seva caiguda.

Dani dijo...

Jo no hi he anat mai... a veure si aquest any aconsegueixo convencer algu pq m'acompanyi.

JCVD?? juas i la de SS (Steven Seagal) per quan?? xD

Juas.. ahora he buscado en la wikipedia i he encontrado esto... xD
Buenissssssimo

Recientemente salió a la luz que en 1997, durante una fiesta privada en la casa del actor Sylvester Stallone en Miami, Florida, Seagal retó a una pelea a Jean Claude Van Damme, diciendo en varias ocasiones que fácilmente le "patearía el culo". Al escuchar tales afirmaciones, Jean Claude Van Damme aceptó y lo retó a demostrarlo en el jardín de Stallone, pero Seagal abandonó por su propia cuenta la casa excusándose ante Stallone; éste mismo afirmó que Jean Claude Van Damme, enfurecido siguió a Seagal hasta un club nocturno y le propuso el combate de nuevo, Stallone también afirmó que de haberse dado el combate, Jean Claude Van Damme hubiera vencido fácilmente ya que se encontraba mejor físicamente.

Unknown dijo...

Sitges!!!! Aneu-hi
1) el poble és preciós
2) Hi ha pelis guays

Val la pena... Són veïns de Castefa (quasi, quasi)

P.D. no me gusta na de na las pelis comercials de JCVD y SS... que caigan... no me importa...

Dani dijo...

ok, prenc nota.
;)

_MeiA_ dijo...

jo tampoc hi he anat mai... també m'agradaria anar-hi.
Pot ser molt interessant

Álvaro dijo...

Aquesta de JCVD de comercial no en té massa... És més, la distribuirà Versus a españa, una de les abanderades en el cinema independent, juntament amb Cameo.

I també tinc ganes de veure The wrestler, de Mickey Rourke, i dirigida per Aranofsky, en la que fa de lluitador de lluita lliure (wrestling). Si no m'equivoco, ha estat premiada recentment.

S'acosten pelis molt molt interessants!!